Sponsors

อลิอันซ์ โกลบอล อินเวสเตอร์ เป็นผู้จัดการกองทุนเชิงรุกชั้นนำด้วยผู้เชี่ยวชาญกว่า 600 คน ในสำนักงานกว่า 20 แห่งทั่วโลกและบริหารจัดการสินทรัพย์มากกว่า 521 แสนล้านยูโร (ข้อมูล ณ วันที่ 30 กันยายน พ.ศ. 2565) เราลงทุนเพื่อผลระยะยาวและมุ่งก่อให้เกิดมูลค่าแก่ลูกค้าของเราในทุกย่างก้าว เรามีความกระตือรือร้นในการรับฟังความต้องการของลูกค้าและคาดการณ์ความต้องการที่เปลี่ยนแปลงของพวกเขา พร้อมทั้งสร้างวิธีแก้ปัญหาตามศักยภาพในตลาดสาธารณะและส่วนตัว ความตั้งใจของเราในการปกป้องและเพิ่มสินทรัพย์ของลูกค้านำไปสู่ความมุ่งมั่นเพื่อการเปลี่ยนแปลงที่ดีอย่างยั่งยืน เป้าหมายของเราคือการยกระดับประสบการณ์ลงทุนให้กับลูกค้าไม่ว่าพวกเขาจะอยู่ที่ไหนและไม่ว่าความต้องการในการลงทุนของพวกเขาจะเป็นสิ่งใด
กองทุนเชิงรุกให้นึกถึงเรา อลิอันซ์ โกลบอล อินเวสเตอร์

Allianz Global Investors is a leading active asset manager with over 600 investment professionals in over 20 offices worldwide and managing EUR 521 billion in assets (as at 30 September 2022). We invest for the long term and seek to generate value for clients every step of the way. We do this by being active – in how we partner with clients and anticipate their changing needs, and build solutions based on capabilities across public and private markets. Our focus on protecting and enhancing our clients’ assets leads naturally to a commitment to sustainability to drive positive change. Our goal is to elevate the investment experience for clients, whatever their location or objectives.

Active is: Allianz Global Investors

https://www.allianzgi.com

 

ด้วยแนวทางการลงทุนระยะยาวและต่อเนื่องนั้น บริษัทเอเอ็กซ์เอ อินเวสเมนท์ เมเนเจอร์ทำงานกับลูกค้าของบริษัทในวันนี้เพื่อให้คำปรึกษาที่พวกเขาต้องการเพื่อการลงทุนที่ดีขึ้นในวันหน้าและในเวลาเดียวกันทำให้เกิดการเปลี่ยนเปลี่ยนในทางที่ดีต่อโลกใบนี้ที่พวกเราทุกคนร่วมอาศัยอยู่

Taking an active, long-term approach, AXA Investment Managers works with its clients today to provide the solutions they need to help secure a better tomorrow for their investments, while creating a positive change for the world in which we all live.

https://www.axa-im.com/en/about-us

 

บริษัทหลักทรัพย์จัดการกองทุนรวม บัวหลวง จำกัด (บลจ. บัวหลวงเป็นบริษัทจัดการลงทุนที่มุ่งเสนอบริการที่เหนือกว่าให้เหล่านักลงทุนผ่านผลิตภัณฑ์การลงทุนและทรัพย์สินหลากหลายประเภท ก่อตั้งในเดือนมีนาคม ปี พ.ศ. 2535 บริษัทนั้นอยู่ในเครือธนาคารกรุงเทพซึ่งถือหุ้นจำนวนร้อยละ 75 ใน บลจ. บัวหลวง บริษัทมีทรัพย์สินภายใต้การบริหารมูลค่ากว่า 748,505 ล้านบาท หรือ 21.67 พันล้านดอลลาร์สหรัฐ ณ วันที่ 30 ธันวาคม พ.ศ. 2565 บลจ. บัวหลวง เชื่อว่าการบริหารจัดการที่ดำเนินอย่างต่อเนื่องรวดเร็วนั้นจะก่อให้เกิดผลตอบแทนที่ดีที่สุดในระยะยาว ขั้นตอนการลงทุนของเราคือปัจจัยหลักในการได้มาซึ่งบริการที่เหนือกว่าโดยมุ่งที่จะไม่ประนีประนอมผลตอบแทนระยะสั้นกับความเสี่ยงที่ไม่จำเป็น เราใช้วิธีการเลือกหุ้นแบบล่างขึ้นบนหรือการวิเคราะห์หุ้นรายตัวพื้นฐานในการสร้างพอร์ตการลงทุนที่มีความเชื่อมั่นในการวิเคราะห์ของตัวเป็นอย่างสูงซึ่งเป็นสิ่งจำเป็นหลักสำหรับคนรุ่นเจเนอเรชั่นอัลฟ่า ที่ บลจ. บัวหลวง นั้น นอกเหนือจากขั้นตอนการลงทุนที่มั่นคงแล้ว บริษัทยังเชื่อมั่นว่าผู้เชี่ยวชาญที่มากประสบการณ์และมีประวัติอันโชกโชนในตลาดทุนของไทยของเรานั้นจะสามารถเป็นผู้นำทางให้แก่นักลงทุนกองทุนในระยะยาวที่ดีที่สุดได้เช่นกัน

BBL Asset Management Company Limited (BBLAM) is a broadly-diversified investment management company committed to offering investors superior performance. Founded in March 1992, the firm is affiliated with Bangkok Bank, which holds 75% of BBLAM’s shares. The company’s fund asset value under management is approximately 748,505 million baht or 21.67 billion USD as of 30 December 2022.

BBLAM believes that active management delivers the best returns in the long run. Our investment process is key to achieving superior performances while aiming not to compromise short term results with unnecessary risks. We use a fundamental bottom-up stock selection approach to create a high conviction portfolio that is the key essential to our alpha generation. At BBLAM, in addition to the solid investment process the company also believes that our experienced professionals with solid background in the Thai capital markets with be the best navigator for the fund’s investor in the long term.

https://www.bblam.co.th

 

ฟิเดลิตี้ อินเตอร์เนชั่นแนลเสนอบริการให้คำปรึกษาระดับโลกด้านการลงทุนและความเชี่ยวชาญในการจัดการหลังเกษียณแก่สถาบัน นักลงทุนรายย่อย และที่ปรึกษาของพวกเขาเพื่อช่วยให้ลูกค้าของเราสร้างอนาคตทางการเงินที่ดีขึ้นสำหรับตนเองและคนรุ่นต่อไป ในฐานะที่เป็นบริษัทเอกชนที่ขับเคลื่อนอย่างมีวัตถุประสงค์และมีประวัติกว่า 50 ปี เราวางแผนเพื่อคนรุ่นต่อไปและลงทุนในระยะยาว วิสัยทัศน์ของเราคือการนำเสนอโซลูชั่นสำหรับลูกค้า และเรามุ่งที่จะมอบผลตอบแทนการลงทุนที่ยั่งยืนแก่ลูกค้าของเรา ในขณะที่จัดการผลกระทบต่อสังคมและสิ่งแวดล้อมไปในเวลาเดียวกัน เพื่อการนี้ เรารวมความยั่งยืนเข้ากับการดำเนินธุรกิจและกระบวนการลงทุนของเรา โดยทำงานร่วมกับบริษัทที่ลงทุนเพื่อช่วยให้พวกเขาดำเนินงานอย่างยั่งยืนมากขึ้นเพื่อส่งมอบผลตอบแทนระยะยาวและรับประกันอนาคตที่ดีกว่าสำหรับทุกคน เราลงทุนทั่วโลกในนามของลูกค้ากว่า 2.83 ล้านรายทั่วโลกโดยมีสินทรัพย์ภายใต้การจัดการกว่า 663.1 พันล้านดอลลาร์สหรัฐ ตามข้อมูล ณ วันที่ 31 ธันวาคม 2565

Fidelity International provides world class investment solutions and retirement expertise to institutions, individuals and their advisers — to help our clients build better financial futures for themselves and generations to come. As a purpose-driven, privately-held company with a heritage of over 50 years, we think generationally and invest for the long term. Our vision is to deliver innovative client solutions and we focus on delivering sustainable investment returns for our clients, while managing our impact on society and the environment. To do this, we incorporate sustainability into our business operations and our investment process, working with investee companies to help them operate more sustainably to deliver long-term returns and secure a better future for all. We invest globally on behalf of over 2.83 million customers globally with over US$663.1 billion in assets under management as at 31 December 2022.

https://www.fidelity.com.sg/about-us

 

อินเวสโกเป็นบริษัทก่อตั้งในปี พ.ศ. 2477 โดยดำเนินงานอยู่ในกว่า 25 ประเทศและปัจจุบันจดทะเบียนในตลาดหลักทรัพย์นิวยอร์กโดยมีชื่อย่อหลักทรัพย์ ไอวีซี (IVZ)
เราเข้าใจว่าผลการลงทุนเป็นสิ่งสำคัญแต่เราไม่ได้หยุดเพียงแค่นั้น การประสบความสำเร็จเกินความคาดหมายของนักลงทุนเป็นสิ่งที่เรามุ่งมั่นและเป็นเป้าหมายในทุกการกระทำของเรา เรายึดมั่นในเป้าหมายนี้ในการทำงานประจำวันพร้อมทั้งการทำงานให้แก่ลูกค้าของเรา เราบริหารทรัพย์สินมูลค่ามากกว่า 1.3 ล้านล้าน ดอลล่าร์สหรัฐ* ทั่วโลกโดยการจัดตั้งบริษัทในกว่า 2o ประเทศ จากการให้บริการในภูมิภาคเอเชียมาตั้งแต่ พ.ศ. 2505 นั้น อินเวสโกเป็นหนึ่งในผู้จัดการลงทุนที่มีประสบการณ์มากที่สุดรายหนึ่งในเอเชียแปซิฟิค

ในปัจจุบัน อินเวสโก กระจายตัวอย่างครอบคลุมอยู่ในภูมิภาคแปซิฟิคโดยมีสำนักงานในประเทศออสเตรเลีย จีน ฮ่องกง อินเดีย ญี่ปุ่น สิงคโปร์ เกาหลีใต้ และไต้หวัน นอกจากนี้ อินเวสโก ยังมีการดำเนินธุรกิจในจีนแผ่นดินใหญ่ผ่านการดำเนินกิจการร่วมค้า อินเวสโก-เกรทวอลล์ เราได้มีบริษัทที่แข็งแกร่งและเติบโตอย่างต่อเนื่อง 13 แห่ง ใน 8 ประเทศ ในภูมิภาคเอเชียแปซิฟิค

Invesco was established in 1935 and today operates in more than 25 countries. The firm is currently listed on the New York Stock Exchange under the symbol IVZ.

We understand that investment results matter, but we don’t stop there. Exceeding investors’ expectations is a passion that shapes everything we do. We put this into practice in our day-to-day work with and for our clients. We manage US$ 1.3 trillion* of assets globally with an on-the-ground presence in more than 20 markets.

Having been in the region since 1962, Invesco is one of the most experienced investment firms in Asia Pacific.

We have comprehensive geographical coverage with offices in Australia, China, Hong Kong, India, Japan, Singapore, South Korea, and Taiwan. In addition, Invesco has a presence in China via a joint-venture, Invesco Great Wall.

We have a strong and growing presence with 13 offices across 8 markets in Asia Pacific.

* As of Sep 30, 2022, Invesco

https://www.invesco.com/hk/en/about-us/who-we-are.html

 

โนมูระ แอสเซท แมเนจเมนท์ เป็นบริษัทจัดการหลักทรัพย์ชั้นนำของโลกที่มีสำนักงานใหญ่ตั้งอยู่ที่กรุงโตเกียว โนมูระ แอสเซท แมเนจเมนท์ มีสำนักงานการลงทุนทั่วโลกโดยรวมถึง กรุงลอนดอน สิงคโปร์ มาเลเซีย ฮ่องกง เซี่ยงไห้ ไทเป แฟรงเฟิร์ต และนิวยอร์ค บริษัทมีพนักงานทั่วโลกกว่า 1,400 คน และดำเนินงานในประเทศสิงคโปร์มากว่า 35 ปี ปัจจุบันโนมูระ แอสเซท แมเนจเมนท์มอบคำปรึกษากลยุทธ์การลงทุนล้ำสมัยรวมทั้งหลักทรัพย์ทั่วโลก ประจำภูมิภาค และเฉพาะประเทศ กองทุนรวมตราสารหนี้ การลงทุนทางเลือก และกลยุทธ์ตราสารหนี้ระดับโลก

Nomura Asset Management is a leading global investment manager. Headquartered in Tokyo, Nomura Asset Management has additional investment offices throughout the world including London, Singapore, Malaysia, Hong Kong, Shanghai, Taipei, Frankfurt and New York. With a global workforce of over 1,400 employees, it has been operating in Singapore for the past 35 years. Today Nomura Asset Management provides its clients with a wide range of innovative investment strategies including global, regional and single country equities, high yield bonds, alternative investments and global fixed income strategies.

https://www.nomura.com/nam-europe/privacy-policy.shtml

 

เวลลิงตัน เมเนจเมนท์ เป็นหนึ่งในบริษัทจัดการการลงทุนอิสระที่ใหญ่ที่สุดในโลก โดยมีประวัติความเป็นมาตั้งแต่ปี พ.ศ. 2471 โดยทำหน้าที่เป็นที่ปรึกษาที่ลูกค้ากว่า 2,400 รายในกว่า 60 ตลาดไว้วางใจ บริษัทบริหารจัดการมากกว่า 1 ล้านล้านดอลลาร์สหรัฐสำหรับเงินบำนาญ เงินบริจาคและมูลนิธิ ผู้ประกันตน สำนักงานครอบครัว ผู้สนับสนุนกองทุน ผู้จัดการความมั่งคั่งทั่วโลก และลูกค้ารายอื่นๆ ในฐานะหุ้นส่วนเอกชนที่มีธุรกิจเดียวคือการจัดการการลงทุน บริษัทสามารถจัดมุมมองและความสนใจในระยะยาวให้สอดคล้องกับลูกค้าได้ บริษัทนำเสนอความสามารถในการจัดการการลงทุนที่ครอบคลุมซึ่งครอบคลุมเกือบทุกส่วนของตลาดทุนทั่วโลก รวมถึงตราสารทุน ตราสารหนี้ สินทรัพย์หลายรายการ การลงทุนอย่างยั่งยืน และกลยุทธ์ทางเลือก ด้วยผู้เชี่ยวชาญด้านการลงทุนมากกว่า 900 คนที่ประจำอยู่ในสำนักงานทั่วโลก เวลลิงตันสามารถจับคู่แหล่งข้อมูลการวิจัยเชิงลึกแบบหลายสาขาวิชากับทีมการลงทุนอิสระที่ดำเนินงานในสภาพแวดล้อมผู้ประกอบการแบบ “บูติก” หรือแบบเฉพาะ

Tracing its history to 1928, Wellington Management is one of the world’s largest independent investment management firms, serving as a trusted adviser to over 2,400 clients in more than 60 markets. The firm manages more than US$1 trillion for pensions, endowments and foundations, insurers, family offices, fund sponsors, global wealth managers, and other clients. As a private partnership whose only business is investment management, the firm is able to align its long-term views and interests with those of its clients. The firm offers comprehensive investment management capabilities that span nearly all segments of the global capital markets, including equity, fixed income, multi-asset, sustainable investing, and alternative strategies. With more than 900 investment professionals located in offices around the world, Wellington pairs deep multi-disciplinary research resources with independent investment teams operating in an entrepreneurial “boutique” environment.

https://www.wellington.com/en